Wat anderen zeggen

Wat anderen over mij zeggen, zegt vele malen meer dan een CV, website of opgeleverd product. In de samenwerking met mensen, de interactie en de dialoog zit het succes van het communicatietraject. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, daar sta ik voor. Als anderen dat bevestigen en zeggen, dan ben ik tevreden.

Eddie Lycklama à Nijeholt, CIO Gasunie
"Esther heeft de IT-afdeling van Gasunie al meerdere jaren geholpen met het professionaliseren van onze (interne) communicatie. Zij heeft hierbij medewerkers gecoacht en bewust gemaakt van hun eigen manier van communiceren. Zij heeft hierbij zelf als uitmuntend voorbeeld opgetreden. Esther heeft onze medewerkers geholpen door complexe IT-vraagstukken zodanig te vertalen dat eindgebruikers begrip en kennis hadden voor de veranderende (IT) omgeving.  De kracht daarin is dat Esther in staat is naar alle niveaus binnen en buiten ons bedrijf te communiceren. Dit doet zij op een zeer aangename manier waarbij zij haar afspraken met een zeer hoge kwaliteit nakomt."

Hansch van der Velden, Director Corporate Communications Gasunie,
 "Esther heeft vanaf 2006 voor Gasunie een aantal opdrachten met succes uitgevoerd. Esther heeft een no nonsense mentaliteit, 24/7 inzetbaarheid en een zeer professionele werkwijze. Zij is bovendien een prettig persoon om mee samen te werken Ze weet heel goed projectmanagement en communicatie aan elkaar te koppelen. Esther zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, ze is open, eerlijk en discreet. Esther heeft haar eigen bureau, met alle aandacht voor de opdrachtgever en zonder een uurtje-factuurtje mentaliteit.

Titia Rusticus, communicatiemanager Centraal Justitieel Incasso Bureau: "Wanneer communicatie een doel op zich wordt en middelen de heilige weg, staat Esther op scherp. Ondersteund door centrale boodschappen, zit communicatie voor Esther vooral ook in gedrag en interactie van mensen. Ze zal haar opdrachtgevers naar een andere weg leiden en hun communicatiebewustzijn aanwakkeren. Kennis blijft als Esther verdwijnt en dat is winst. Een goede sfeer en mensgerichte benadering zijn belangrijke factoren voor Esther. Zij weet in korte tijd een waardevol netwerk op te bouwen, waardoor ze gericht in een brede omgeving, in samenwerking, kan handelen. Een prettig mens met verstand van haar vak!"

Judith Beumer, Communicatieadviseur Univé Schade en Eigenaar Com&Co. "Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity - Esther Dob is een professional. Een uitstekende projectmanager en communicatieadviseur. Ze is in staat om zich razendsnel complexe materie eigen te maken. Kan snel schakelen. Strategisch en communicatief zeer sterk, harde werker, doelgericht en planmatig. Boekt snel goede resultaten en haalt haar deadlines. Goede sparringpartner en een plezier om met haar te werken!”