Wat anderen zeggen

Wat anderen over mij zeggen, zegt vele malen meer dan een CV, website of opgeleverd product. In de samenwerking met mensen, de interactie en de dialoog zit het succes van het communicatietraject. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, daar sta ik voor. Als anderen dat bevestigen en zeggen, dan ben ik tevreden.

Eddie Lycklama à Nijeholt, CIO Gasunie
Esther heeft de IT-afdeling van Gasunie al meerdere jaren geholpen met het professionaliseren van onze (interne) communicatie. Zij heeft hierbij medewerkers gecoacht en bewust gemaakt van hun eigen manier van communiceren. Zij heeft hierbij zelf als uitmuntend voorbeeld opgetreden. Esther heeft onze medewerkers geholpen door complexe IT-vraagstukken zodanig te vertalen dat eindgebruikers begrip en kennis hadden voor de veranderende (IT) omgeving. De kracht daarin is dat Esther in staat is naar alle niveaus binnen en buiten ons bedrijf te communiceren. Dit doet zij op een zeer aangename manier waarbij zij haar afspraken met een zeer hoge kwaliteit nakomt.

Lucie Perey, projectleider Nationaal Programma Groningen
Esther is voor ons van grote waarde geweest om de strategische communicatie rond Nationaal Programma Groningen in de gemeente Het Hogeland op te zetten. Dit heeft ze op een bevlogen en creatieve manier gedaan. Daarnaast heeft ze een hands-on mentaliteit wat het erg prettig maakt om met haar samen te werken. We zijn zeer tevreden met wat ze voor ons heeft gedaan en laten haar met 'pijn in het hart' gaan.

Hansch van der Velden, Director Corporate Communications Gasunie,

Esther heeft vanaf 2006 voor Gasunie een aantal opdrachten met succes uitgevoerd. Esther heeft een no nonsense mentaliteit, 24/7 inzetbaarheid en een zeer professionele werkwijze. Zij is bovendien een prettig persoon om mee samen te werken Ze weet heel goed projectmanagement en communicatie aan elkaar te koppelen. Esther zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, ze is open, eerlijk en discreet. Esther heeft haar eigen bureau, met alle aandacht voor de opdrachtgever en zonder een uurtje-factuurtje mentaliteit.