• Dit doet Ermena nu

Dit doet Ermena nu

Momenteel werk ik voor twee opdrachtgevers.  Kernwoorden voor deze werkzaamheden zijn verandercommunicatie, strategie, projecten en programma's, incident- en crisiscommunicatie, maar ook positionering en communicatiebeleid.

RVO
Het GEO-domein van RVO heeft een communicatieplan nodig om veranderingen in proces en werkwijze te ondersteunen. Een IT georienteerde opdracht. De opdracht betreft in eerste instantie het maken van een omgevingsanalyse en communicatieplan. 

Plateau Openbaar Onderwijs Assen 
Voor Plateau werk ik aan een breed scala communicatieactiviteiten. Enerzijds ondersteun ik de Plateauscholen met hun positionering en adviseer ik hierbij over algemene vraagstukken. Anderzijds ontwikkel ik het incident- en crisiscommunicatiebeleid voor de scholen. Daarbij geef ik zo nodig ad-hoc ondersteuning aan de schooldirecteuren bij incidenten of lastige communicatievraagstukken. Onlangs is het traject ‘School in Business’ gestart waarvoor ik het opstellen van een 'langetermijnplan voor en door Plateau' begeleid. Voor de directeuren van de scholen en tijdens studiedagen van de leraren geef ik regelmatig workshops en presentaties.