• Contact en route

Contact en route

Ermena B.V.
Esther A. Dob-de Groot

Adres: Oldend 21, 9465 TJ Anderen
Mobiel: +31 (0)6 30 38 21 96
E-mail: info@ermena.nl
kvk 01136606

Ik ben met Ermena B.V. aangesloten bij Uniforce. Dit is een door UWV en Belastingdienst goedgekeurde ondernemersvorm. Het biedt veel mogelijkheden en geen risico's voor opdrachtgevers en intermediairs. Voor meer informatie zie www.uniforce.nl 

Route

Vanuit Zwolle (of vanuit Groningen via Assen Zuid)

Neem de A28 richting Assen. Neem de afslag Assen Zuid en rijd richting Rolde (N33). Na een paar kilometer op de N33 neem je de afslag ‘Rolde’. Onderaan de afslag (rotonde) ga je links richting Rolde, onder de N33 door. Je rijdt dan rechts Rolde in. Deze weg volg je (via diverse rotondes, een grote brink met AlbertHeijn, diverse hotels en restaurants, aan de linkerkant een ETOS en iets verder een kleine brink met kerk) totdat je aan je rechterhand een snackbar ziet en een Rabobank. Daar sla je rechtsaf richting Balloo. Volg de weg. Rijd Rolde uit en vervolgens Balloo in. Blijf de weg volgen totdat je op een brink met meerdere wegen komt. Aan de linkerkant staat een kleine rietgedekte boerderij met een hoge haag eromheen. Dat is Balloo 30. Rijd voorbij nummer 30 en ga linksaf een doodlopende weg in (Lienstukkenweg). Na 15 meter zie je aan de linkerhand een inrit en een bijgebouw. Daar kun je parkeren. 

Vanuit Groningen via Assen Noord
Neem op de A28 de afslag Assen Noord. Rijd richting Assen Centrum. Sla bij de grote kruising ‘Europaweg’ (met verkeerslichten) linksaf richting Rolde en Loon. Volg de weg tot aan de rotonde in Loon. Rijd richting Loon. Ga aan de viersprong bij de brink in Loon, rechtsaf richting Balloo. Via een heel mooi stukje Drenthe rijd je richting Balloo. Zodra je Balloo inrijdt, ga je direct rechts de doodlopende weg (Lienstukkenweg) in. Na 15 meter zie je aan de linkerhand een inrit en een bijgebouw. Daar kun je parkeren. 

Let op: Navigatiesystemen hebben het vaak erg moeilijk in Balloo, omdat de huisnummers door de eeuwen heen steeds gewijzigd zijn. Zie ook Google Maps. Zoek op: ‘Balloo 30, Balloo, AA en Hunze’. Als je het ‘mannetje’ op de kaart zet bij Beauty Centre Balloo dan ben je bij Balloo 30. (Ik woon en houd kantoor tegenover het Beauty Centre Balloo).

Balloo 30, 9458 TB Balloo